Iránytű a porzsákok tengerében

Porzsák blog

Porzsák blog

Porzsák LG VB 2716 NRT porszívóhoz

2015. július 18. - Porzsák

Az LG "rendkívül könnyen megjegyezhető" VB2716NRT típusú porszívója egy elég elterjedt darab Magyarországon. A két nagy műszaki áruházlánc is forgalmazza a porszívót (a piros hülyézős, és a kék-sárga), kedvező árú, így minden bizonnyal sokaknak esett rá a választása. és minden bizonnyal rengeteg ember van, akinek már sikerült is megtölteni a gyári porzsákot amit a porszívóhoz adtak, és próbálna keresni egy újat. Nekik lesz nagyon hasznos ez a cikk.

vb_2716_nrt.jpg

Alapvetően kétféle porzsákot ajánlanék ehhez a típushoz, de isten igazából inkább csak egyet. Persze minden ember preferenciája más, így lehet sokaknak az első verzió lesz a szimpatikusabb.

Textil porzsák a VB2716NRT porszívóhoz (LG TT 4900 textil porzsák)

 

Sokan a textil porzsákra esküsznek, és költséghatékonyságban igazat is kell adnom nekik. Üríthető, mosható, egy darab porzsák nagyon sokáig elég, így jó befektetésnek tűnhet. Engem személy szerint ugyanakkor nagyon riaszt, hogy nem túl higiénikus, ürítéskor össze vissza száll a por, így nem is nagyon lehet a lakás közelében üríteni. Akik viszont mindenképpen textil porzsákkal szeretnék a porszívójukat kibélelni, azoknak a következő termék lesz az ideális választás:

LG TT 4900 textil porzsák

lg-tt-4900-textil-porzsak.jpg

Az LG saját márkás porzsákja, így egyértelműen jó a készülékhez.

Szintetikus porzsák a VB2716NRT porszívóhoz (Menalux 4900 porzsák)

 

Nem titkoltan a Menalux márka szintetikus, un. Duraflow porzsákjai a személyes kedvenceim, és eddig akárkinek ajánlottam tuti bejött a választás. Ez is eldobható porzsák, mint a papír, viszont anyagában jóval rugalmasabb, így több port képes magában tartani, és a porszívó szívóteljesítményén is képes javítani.

A Menalux 4900-as porzsákot az alábbi webáruházakban lehet megvásárolni:

http://porzsakpont.hu/143-menalux-4900-porzsak.html

http://www.porzsakbazis.hu/spd/m4900/Menalux-4900-porzsak

menalux_m4900.jpg

 

Önnek mi a tapasztalata?  Melyik porzsák a szimpatikusabb az LG VB2716NRT porszívóhoz?

A bejegyzés trackback címe:

https://porszivo-porzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr587637664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása