Iránytű a porzsákok tengerében

Porzsák blog

Porzsák blog

Porzsák Zanussi ZAN 2245 porszívóhoz

2015. május 27. - Porzsák

Néhány éve a femina.hu hasábjain megjelent egy cikk, ami 3 db, ár-érték arányban kiváló porszívót mutatott be, ezzel is segítve a vásárlás előtt állókat. A listán az első ajánlott porszívó a Zanussi Zan 2245 volt, nyilván az országban elég sokan döntöttek a porszívó mellett. A cikk jól összeszedte, hogy mik a készülék pozitívumai, azonban nem esett szó arról, hogy hová érdemes fordulni ha a porszívó mellé adott porzsák megtelik, és újra lenne szükség. Lássuk hát milyen porzsák való a Zanussi Zan 2245 porszívóba, íme itt van 6 különböző lehetőség:

zanussi_zan_2245_porszivo.jpg

  1. A készülékhez eredetileg egy papír porzsák jár, így nem csoda ha vannak akik továbbra is ezt preferálják.
    1. A Zanussi biztosít saját márkás papír porzsákot, ezt Zanussi Za 196 néven lehet megtalálni. Egy dobozban van 5 db porzsák, illetve egy mikrofilter is.
    2. Ha a papír porzsákot preferáljuk, de a Zanussi által biztosított porzsák nem szimpatikus, vagy épp nem található, akkor tökéletes választás lehet a Menalux 1002P porzsák is. Hasonlóképpen 5 db-os a készlet, viszont ebben nincs mikrofilter. Ettől függetlenül tökéletes választás lehet porszívónkhoz.
  2. Sokan a textil porzsákokra esküsznek, és mivel ezek üríthetők, költséghatékonyság szempontjából valóban igazuk is van. negatívumként persze mindig felhozható a nem túl higiénikus ürítési procedúra, de ha ez nem zavaró, akkor az alábbi két porzsákot tudom a készülékhez ajánlani
    1. Menalux TT 196: a csomag 1 db üríthető textil anyagú porzsákot tartalmaz
    2. Menalux 1002T: szintén 1 db üríthető textil porzsák (a 2-es pontban említett porzsák textil anyagú verziója)
  3. Én minden esetben a szintetikus porzsákokat ajánlom az embereknek, az okát röviden már kifejtettem itt. Itt szintén több lehetőség is adott, lehet választani:
    1. Az egyik ilyen lehetőség a Menalux 1002 porzsák. Ennek papír és textil verzióit már említettem az előző két pontban. A szintetikus (Duraflow) verzió dobozában összesen 5 db porzsák található, melyek rugalmasak, több port képesek magukba szívni, mint a papír verzió, viszont ugyan úgy eldobhatóak, ha megtelt.
    2. A másik lehetőség szintetikus porzsákok terén az Electrolux ES51 porzsák. A csomagban az előzővel ellentétben csak 4 db porzsák található, viszont az Electrolux biztosít egy mikrofiltert is, így ha valakinek szüksége van rá abszolút jó választás lehet.

zanussi_za_196_porzsak.pngmenalux_1002t_porzsak.jpgelectrolux_es51_porzsak.jpg

 

 

Ha porzsákot keresel, akkor ne felejtsd el felkeresni ezt az oldalt.

A bejegyzés trackback címe:

https://porszivo-porzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr147496216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása